7
Mayıs
2024
Salı
ESKİŞEHİR

Eskişehir'de trafik kazası: 3 yaralı...

Kaza, Kütahya Caddesi Çevre Yolu ESYEM Fabrikası önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sadettin Arslan (30) idaresindeki araç, Nadir Aydoğan (43) yönetimindeki minibüsü solladığı sırada orta refüjdeki ağaçları sulamak için yol kenarına park eden su tankerine çarptı.

Daha sonra servis minibüsüne de çarpan dolmuştaki Sebahattin Arslan (64), Fahrettin Arslan (24) ile Serap Sekmen (25) yaralandı. Araç içinde sıkışan Fahrettin Arslan, itfaiye ve sağlık görevlileri tarafından kısa süre içinde kurtarılarak, ambulansla SSK Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.


Bu arada, su tankeri şoförü Mehmet Tez’in (67), aydınlatmanın yetersiz olduğu karayolunda sulama çalışması yapılırken gerekli tedbirleri almadığı ileri sürüldü. Servis minibüsünün şoförü Nadir Aydoğan ise polise verdiği ifadesinde, "Ben tankeri fark ederek yavaşladım. Beni sollayan araç ise önce tankere sonra da benim kullandığım araca çarptı" dedi. Trafik ekipleri kazayla ilgili araştırmayı sürdürüyor.

iha-eskişehir
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2004 Perşembe 12:28:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?