3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

Eskişehir'e enerji oscar'ı

ENERJİ OSCAR'LARINDAN ESKİŞEHİR'E ÖDÜL

Eskişehir Sanayi Bölgesi (ESOB) Enerji Oscar'ları ödülüne layık görüldü.

Daha önce Türkiye’nin en çevreci Sanayi Bölgesi seçilen Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB), bu kez de ülkemizde ilk kez verilen Enerji Oscar’larında ödüle layık görüldü.

Bu yıl 17’ncisi düzenlenen ICCI 2011–Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı’nda, Türkiye’de ilk defa enerji Oscar’ları sahiplerini bulurken EOSB'de bu kapsamda ülkemizdeki “En Yönlendirici Yatırımcı” ödülünü almaya hak kazandı.

ICCI 2011 seçici kurulu tarafından Enerji Oscar’ına layık görülen Eskişehir OSB’nin, bu ödülü almasındaki en önemli nedenin; Türkiye’deki Organize Sanayi Bölgeleri içinde ilk doğalgaz santralinin kurulmasına öncülük etmesi ve bu konuda diğer yatırımlara örnek olması nedeniyle bu ödüle hak kazandığı belirtildi.

İstanbul WOW Convention Center’da düzenlenen ödül töreninde ödülü alan ve burada kısa bir değerlendirme yapan ESO Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Özaydemir, ülkemizdeki “En Yönlendirici Yatırımcı” ödülünü almaya hak kazandıklarından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2011 Cuma 14:57:01
Güncelleme :17 Haziran 2011 Cuma 17:25:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?