4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Eskişehir'in yüzü 7 kadın muhtar

Eskişehir'de yerel seçimi kazanan 7 kadın muhtar, hizmetleriyle halkın beğenisini topluyor. Kadın muhtarlar, kapı kapı dolaşıp sorun dinliyor.

Eskişehir'de son yerel seçimlerde muhtarlık koltuğunu erkek rakiplerinden devralan 7 kadın, hiç ara vermeden halka hizmet götürüyor. Vatandaş da gördüğü hizmetten ve kadın muhtarların performansından çok memnun...

RAPORDA TOPLADILAR "
Sultan Süleyman'ın mührünün artık kendi ellerinde olduğunu" söyleyen Büyükdere Mahallesi Muhtarı Ferah Yavuz, Mamure Mahallesi Muhtarı Nurten Dereci, Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Ayşe Çıraklı, Şirintepe Mahallesi Muhtarı Nurten Kahraman, Hoşnudiye Mahallesi Muhtarı Figen Rençper, Ihlamur Kent Mahallesi Muhtarı Birsen Canbaz ve 75. Yıl Mahallesi Muhtarı Emine Karakuş, seçimler sonrası oturdukları muhtarlık koltuğunda yoğun biçimde çalışıyor. Mazbatalarını aldıktan sonra ilk iş kapı kapı dolaşarak vatandaşın sorunlarına kulak veren kadın muhtarlar, mahallelerde yapılması gerekenleri bir rapor haline getirdi ve bu raporu Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Tutucu'ya verdi. Kadın muhtarlar, yapılması gereken işlerin bir an önce hayata geçirilmesi için gerekli yerlere başvurulmasını da istedi.

sabah
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2009 Pazartesi 16:07:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?