4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Eskişehirlilerin bahar keyfi

Eskişehir'de, Büyükşehir Belediyesi’nce yapılan yeni parklar havaların ısınmasıyla birlikte yoğun ilgi görmeye başladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in Eskişehir’e kazandırdığı büyük projelerden olan Kent Park ile Bilim Sanat ve Kültür Parkı, Eskişehirliler’in yeni uğrak yerleri haline geldi. Boş zamanlarını doğa ile iç içe dinlenerek geçirmek isteyenler, yeni parklara akın ediyor.

Özellikle hafta sonları yoğun ilgi gören parkları dolaşan Eskişehirliler, Eskişehir’in her biri birer mahalle büyüklüğündeki dev parklara kavuşuyor olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Her iki parkın Eskişehir’deki önemli bir eksiği tamamladığı görüşünde birleşen vatandaşlar, "Bizlere ailecek gidebileceğimiz, gezip dinlenebileceğimiz sosyal alanlar kazandırdığı için Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür ediyoruz. Parklar, her şeyi ile çok güzel olmuş. Özellikle parkların içinde bulunan göletlerdeki balıklar, ördekler ve kazlar çocuklarımız kadar biz yetişkinlerin de büyük ilgisini çekiyor. Eskişehirliler, böylesi güzelliklere sahip oldukları için çok şanslılar” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2009 Pazartesi 21:30:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?