6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Eskişehirspor: GS'den çekinmiyoruz!

Eskişehirspor, Turkcell Süper Lig'in 8. haftasında kendi evinde Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Galatasaray maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "Artık Türkiye liglerinde 3-4 büyük yok, 18 büyük var. Herkes herkesi yenebilecek kapasitede. Eskişehirspor, Galatasaray maçına hiç çekinmeden çıkıyor. Eskişehirspor'un çekineceği hiç bir rakip yok, Galatasaray'dan da çekinmiyoruz. Futbolcularımız sahaya yüreklerini koyacaklar" dedi.

Galatasaray maçından 3 puan almayı hedeflediklerini kaydeden Ünal, "Galatasaray maçından sonra çarşamba günü Türkiye Kupası'nda Bursaspor, arkasından Fenerbahçe'yi misafir edeceğiz. Takımımız bu üç maça da galibiyet için hazırlanıyor. Ancak hedeflerimiz tek tek. İlk hedef Galatasaray. Hak eden kazansın. Biz 3 puanı almaya hazırlanıyoruz. Sonuna kadar mücadele edeceğiz, çok gol pozisyonlu bir maç olacağına inanıyoruz" diye konuştu.

Bu arada kırmızı-siyahlı ekip, Teknik Direktör Rıza Çalımbay nezaretinde tesislerde düz koşu ve dar alanda çift kale maç yaptı. Teknik Direktör Çalımbay, yardımcılarıyla birlikte ayak tenisi oynadı. Antrenmana, sakatlıkları süren Nadaraviç, kaptan Serkan, Oğuz, Mehmet Akif ile Bülent Kocabey katılmadı. Tedavisi tamamlanan Bülent'in yarınki antrenmana çıkacağı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2008 Salı 21:02:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?