3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

Eskişehirspor Ankara'ya gitti

Turkcell Süper Lig'in 28. haftasında Pazar günü deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak olan Eskişehirspor, hızlı trenle Ankara'ya gitti. Hızlı treni kullanan ilk Süper Lig takımı olan Eskişehirspor'u, bir grup taraftar uğurladı.

Ankara deplasmanına hızlı trenle gitmeye karar veren Eskişehirspor kafilesi, Eskişehir Garı'nda bir grup taraftar tarafından tezahüratlarla karşılandı. Hızlı tren önünde hatıra fotoğrafı çektiren Kırmızı-siyahlı ekip, daha sonra seyahat edecekleri VIP vagonuna geçti.

Eskişehirspor'un Gineli golcüsü Youla, ilk defa hızlı trene binmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Hızlı trenle seyahat etmekten korkmuyorum. Ben aracımla karayolunu kullanarak Ankara'ya 1 saatte gidebiliyorum" dedi.
Eskişehirspor Antrenörü Bülent Albayrak ise, "Ülkemizde ilk kez kullanılmaya başlanan hızlı tren, inşallah bize uğurlu gelir ve Ankaragücü maçından 3 puanla döneriz" diye konuştu.

Eskişehirsporlu futbolcuları ve teknik heyeti taşıyan hızlı tren, saat 15.10'da Ankara'ya hareket etti. Öte yandan Eskişehirspor kafilesinde Ivesa, Sinan, Murat, Serdar, Vucko, Anderson, Sezgin, Alper, Koray, Youla, Tayfun, El Saka, Bülent Kocabey, Emre Toraman, Engin, Poljak, Doğa, Safet, Emre Özkan, Ahmet yer aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2009 Cuma 17:52:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?