5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Eskişehirspor aradığı golcüyü buldu

ESKİŞEHİRSPOR ARADIĞI GOLCÜYÜ BULDU

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Belçika Birinci Lig takımı Mouscoron'da forma giyen, Bahreyn Milli Takımı'nın forvet oyuncusu Jaycee John Okwunwanne'nin transferinin yüzde 99 tamamlandığını söyledi.

Eskişehir Atatürk Stadı'nda basın toplantısı düzenleyen Çalımbay, Ziraat Türkiye Kupası'nda Altay maçında Fenerbahçe karşısındaki futbolun biraz üstüne çıktıklarını söyledi. "Lider olabileceğimiz bu gruptan çıkamazsak yazık olur" diyen Rıza Çalımbay, ligin ikinci yarısına da iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ifade etti. Takıma Cumartesi günü izin vereceklerini, Pazartesi günü ise Turkcell Süper Lig'in ikinci yarısının ilk maçı olan Manisaspor karşılaşmasının hazırlıklarına başlayacaklarını kaydeden

Çalımbay, "Yapabileceğimiz kadar transfer yapacağız. Genç oyuncularla kadromuzu 25-26 kişiye çıkarıp yolumuza devam edeceğiz. Tabii ki, devre arası transfer risktir. Belçika Birinci Lig takımı Mouscoron'da forma giyen, Bahreyn Milli Takımı'nın forvet oyuncusu Jaycee John Okwunwanne'nin transferi, yüzde 99 bitti. Yönetimle transfer konusunda sıkıntı yaşamıyorum. Zaten bütçemizi aşacak oyuncuları almamız mümkün değil. Kadromuzu tam yapmak istiyoruz. Batuhan'dan Sezer'ine kadar herkesle konuşuldu. Şuanda

Jaycee dışında atılan somut bir adım yok. Batuhan konusunda da bir gelişme yok. Beşiktaş Kulübü bir açıklama yapmadı, Batuhan'ı takımda tutmak istiyorlar. Batuhan transferi netleşmediği için acil bir forvet almak istedik. Sakat Mehmet Yılmaz da bugün takımla çalışmalara katılmaya başladı. Ümit Karan da, beklediğimizin üstünde bir performans sergiledi. Ondan da çok memnunum" dedi.

Rıza Çalımbay, Youla hakkında açtığı iki davayı kapatma şansı olmadığını vurgulayarak, "Youla'yı yönetim affetse, ben affetmem. Youla'yı affetmem mümkün değil. Youla'dan dolayı kulübün zarar etmesi diye bir şey söz konusu değil. Youla'nın maçına gelmediği Ziraat Türkiye Kupası'nda bu takım gruptan çıkamazsa, o zaman kulübün zararı 500-600 bin dolardır. Youla, olayı kendi çıkmaza soktu" ifadesini kullandı.

Burak'ın da sezon sonuna kadar Eskişehirspor'da olduğunu dile getiren Çalımbay, sakat Serdar ve Bülent Ertuğrul'un Manisa maçına yetişemeyeceğini sözlerine ekledi.

Öte yandan Jaycee'nin bugün akşam saatlerinde imza atmak üzere Eskişehir'e geleceği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2010 Cuma 13:43:04
Güncelleme :15 Ocak 2010 Cuma 13:56:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?