6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Eskişehirspor Çalımbay ile anlaştı

Turkcell Süper Lig'e yükselen Eskişehirspor, Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile anlaşmaya vardı.


Eskişehirspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ünal, Eskişehirspor Tesisleri'nde yaptığı basın toplantısında, Teknik Direktör Rıza Çalımbay'la 3 yıllığına anlaşma yaptıklarını belirterek, Eskişehirspor'un "süper başkan, süper takım, süper teknik direktör ve süper taraftar" sloganıyla Turkcell Süper Lig'e çıktığını söyledi.

Rıza Çalımbay, Eskişehir'de başarılı olacağını, hedeflerine kesinlikle ulaşacağını ifade ederek, "Eskişehir'deki maçları 12 kişi oynayacağız. Çok iyi bir kadro yapacağız. Burada hedeflerim çok büyük. Bunları ulaşmak için 1 yıllık değil, 3 yıllık anlaşma imzaladık. Transfer çalışmalarımızda Tunus Milli Takımı'nı izledik. Beğendiğimiz oyuncular var. Başka ülkelerden de izlediğimiz ve beğendiğimiz oyuncular var. Çok iyi oyuncular alacağım. Takımımdaki oyuncuyla eşdeğer bir yabancıyı almam. Kulübede oturtmak için transfer yapmam. Hedefi olan oyuncuları alacağız" dedi.
Çalımbay, mevcut kadrodan Birol, Ömer ve Mehmet Akif gibi futbolcuları bırakmayacağını belirterek, "Onlardan yararlanacağız. Eskişehir'de çok büyük heyecan var. Bu da takıma iyi yönde yansıyacak. Camiamıza hayırlı olsun" diye konuştu.

...
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2008 Perşembe 21:32:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?