5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Eskişehirspor futbolcu izliyor

ESKİŞEHİRSPOR, DÜNYA KUPASI'NDA FUTBOLCU İZLİYOR

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, şuanda Güney Afrika'da gerçekleştirilen 2010 Dünya Kupası'na katılan milli takımlarda forma giyen ve transfer etmek istedikleri bazı futbolcuları izlediklerini söyledi.

Eskişehir Atatürk Stadı'nda basın toplantısı düzenleyen Şahbaz, önlerinde transferle ilgili çok ciddi listeler olduğunu, Eskişehirspor'a dünyanın her yerinden gelmek isteyen çok sayıda futbolcu olduğunu belirtti. Erdal Şahbaz, söz konusu oyuncuları tek tek analiz etmek zorunda olduklarını ifade ederek, "Dünya Kupası'na katılan milli takımlarda oynayan ve izlediğimiz futbolcular var. İsimler, kulüpler ve ülkeler netleştiği zaman bunu sizinle paylaşacağız" dedi.

Çok önemli transferler yaptıklarını vurgulayan Şahbaz, "Bunlardan bir tanesi Batuhan. Batuhan ile birlikte forma satışlarımızın artması, gelir getirci kaynaklarımızın kapılarının açılması için çalışmalar yapılıyor" diye konuştu.

Erdal Şahbaz, kardeş kulüp oldukları Milan ile ilgili ilişkileri sadece bugün için düşünmediklerini, Milan'ın vizyonunun aslında Eskişehirspor'un vizyonunu destekleyen bir yapıda olduğunu kaydetti.

Kent yöneticileri vali, belediye başkanları ve rektörleri tek tek ziylaret edip takıma destek olmalarını isteyeceklerini de açıklayan Şahbaz, Anadolu Üniversitesi (AÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Müdürü Prof. Dr. Güven Sevil'in, Eskişehirspor danışmanlığına getirildiğini bildirdi.

Erdal Şahbaz, takım için 5 tip forma seçtiklerini de söylerken, onaylanan altyapı tesisi projesinin resimlerini gazetecilere gösterdi.

Eskişehir Atatürk Stadı'ndaki yenileme çalımalarını da inceleyen Şahbaz, "Eskişehir'in hava koşllarına en uygun çim seçilecek. 1 Temmuz'a kadar sahamızın çimlenme işlemini bitirmiş olacağız" açıklamasını yaptı.

ESKİŞEHİRSPOR, DÜNYA KUPASI'NDA FUTBOLCU İZLİYOR
ESKİŞEHİRSPOR, DÜNYA KUPASI'NDA FUTBOLCU İZLİYOR
ESKİŞEHİRSPOR, DÜNYA KUPASI'NDA FUTBOLCU İZLİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2010 Çarşamba 14:54:04
Güncelleme :16 Haziran 2010 Çarşamba 16:22:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?