6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Eskişehirspor galibiyete kilitlendi

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Bursaspor maçına galibiyet için çıkacaklarını ve her türlü riski alacaklarını söyledi.

Eskişehirspor Tesisleri'nde Basın Sözcüsü Rıza Zeydan ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Çalımbay, her maçın final değerinde olduğunu belirterek, "Şu anda ne Galatasaray, ne de Fenerbahçe maçını düşünecek durumda değiliz. Şu anda bizi cumartesi günü deplasmanda oynayacağımız Bursa maçı ilgilendiriyor. Başka bir düşüncemiz yok. Bursa maçında her türlü riske gireceğiz. Çünkü, takım olarak ligte iyi bir çıkış yakalayıp, iyi bir takım olan Bursaspor karşısında galip gelmek istiyoruz. Önemli bir maça çıkacağız. Kocaeli maçında üç puanı alarak, üzerimizdeki baskıyı attık. Daha iyi olacağız" dedi.

Komşu iki takım taraftarlarının maçta dostluk gösterilerinde bulunacağına inandığını ifade eden Çalımbay, "12 yıldır Süper Lig'te olmayan Eskişehirspor'un, takım ve camia olarak üzerine bir şey konmamış. Ancak, kaybetmediği bir şey var. O da taraftarı. Eskişehirspor taraftarı eskiden neyse, şimdi de muhteşem bir şekilde takımlarını destekliyor. Bursa maçında da çok sayıda Eskişehirspor taraftarının yanımızda olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Rıza Çalımbay, takımda Saffet'in dışında eksik olmadığını da sözlerine ekledi.
Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Rıza Zeydan ise Bursa, Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarından Eskişehirspor'un iyi puanlarla ayrılacağını dile getirdi. Galatasaray ve Fenerbahçe maç biletlerinin salı ya da çarşamba gününden itibaren açık tribün 50 YTL, kapalı tribün 100 YTL, VİP 200 YTL'den satışa sunulacağını bildiren Zeydan, 33 bin 500 kişilik yeni stat projesinin ihalesinin de çok kısa zamanda gerçekleştirileceğinin müjdesini verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2008 Çarşamba 17:02:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?