6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Eskişehirspor galibiyete kilitlendi

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, hafta sonu deplasmanda Antalyaspor ile yapacakları maça galibiyet parolasıyla çıkacaklarını belirterek, "Zor bir maç olacak, ama tek hedefimiz galibiyet, galibiyetten başka bir seçenek düşünmüyoruz" dedi.

Eskişehirspor'da gözler hafta sonu deplasmanda Antalyaspor ile oynayacağı maça çevrildi. Teknik Direktör Rıza Çalımbay, hafta sonu deplasmanda Antalyaspor ile oynayacakları maça 3 puan parolasıyla çıkacaklarını belirterek, "Turkcell Süper Ligi'nin 14. haftasında Beşiktaş'ın iki efsanevi oyuncusu teknik direktör olarak karşı karşıya geliyor. Mehmet hocayla geçen hafta beraberdik. Kardeşim kadar çok sevdiğim, yıllardan beri beraber olduğum arkadaşım. Mehmet hoca göreve geldikten sonra Antalyaspor çok iyi bir çıkış yakaladı. Gerçekten iyi, disiplinli ve çıkış içinde olan bir takım. Bizim için çok zor bir maç olacak. Ama bizim tek hedefimiz galibiyet. Galibiyetten başka bir seçenek düşünmüyoruz. Antalya'ya puan veya puanlar için gideceğiz" diye konuştu.

Mehmet Özdilek'i teknik direktör olarak karşısında görmekten mutlu olduğunu dile getiren Çalımbay, "Tabii ki biz, teknik direktörlüğe soyunduktan sonra beraber kader birliği yaptığımız arkadaşlarımızla sürekli karşılıklı oluyoruz. Samet hoca, Ziya hoca, Mehmet hoca, başka arkadaşlarımız olsun, devamlı karşılaşıyoruz. Mehmet hocayı karşımda görmekten mutlu oluyorum. Çünkü, yıllarca beraber aynı takımda forma giydik" şeklinde cevap verdi. Çalımbay, ligin ilk yarısında kalan üç maçta çıkarabildikleri en iyi puanı çıkarıp, ikinci yarıya en iyi şekilde başlamayı planladıklarını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2008 Pazartesi 17:03:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?