4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Eskişehirspor hakem hatası istemiyor

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Rıza Zeydan, diğer maçlarda yaşadıkları hakem hatalarını Kayseri maçında yaşamamayı temenni etti.

Turkcell Süper Lig'in 22. haftasında cumartesi günü Eskişehirspor ile Kayserispor arasında Atatürk Stadı'nda oynanacak maç öncesi açıklama yapan Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Zeydan, kendileri için önemli olduğunu belirttiği maçta taraftarların desteğine ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Rıza Zeydan, "Taraftarımızın desteği, sahadaki futbolcularımız için yine en önemli itici güç olacaktır. Ayrıca, Eskişehirspor-Kayserispor maçında bilet alan herkese Eskişehirspor eşya piyangosu bileti verilecektir.Böylece, maça gelen her taraftarımız piyango çekilişinde birbirinden güzel hediyeler kazanma şansını yakalayacaklardır. Biz teknik kadromuza, futbolcularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Onlarda bu maçın önemini gayet iyi biliyorlar. Hedefimiz, Kayseri maçından kesinlikle üç puanla ayrılmak. Hakem hataları sebebiyle oldukça gergin günler yaşadığımız şu ortamda taraftarlarımızın sağduyulu olmasını, tribünde kulübümüze ceza aldıracak hareketlerden kaçınmasını ve takımımızı maçın son düdüğüne kadar büyük bir coşkuyla desteklemesini bekliyoruz" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2009 Cuma 12:43:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?