6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Eskişehirspor ilk yarıyı değerlendirdi

Eskişehirspor 2. Başkanı Mesut Hoşcan, Süper Lig'e uzak kaldıkları 12 yıl zarfında bir şeylerin değiştiğini düşündüklerini ancak yanıldıklarını belirterek, "Maalesef ki, Süper Lig büyük diye tabir edilen 4 takım arasında dönüyor. Onların ruhsal ve fiziksel durumlarına göre yönlendirilmektedir" dedi.

Eskişehir Atatürk Stadı'nda bir basın toplantısı düzenleyen 2. Başkan Hoşcan, Eskişehirspor'un her maçını alın teriyle kazanmaya çalıştığını ifade ederek, Kayseri'de verilmeyen penaltı, Fenerbahçe maçında sayılmayan gol ve son olarak Trabzon'da verilmeyen 2 kırmızı kart ve 2 puanın, toplamda 5 puanına 'hakem hatası' denilerek çalındığını iddia etti.

Bursaspor ve Galatasaray maçlarında da rakibin elle attığı goller sayıldığını ifade eden Mesut Hoşcan, "Ancak, bu maçlarda rakiplerden fazla gol attığımız için puan kaybı yaşamadık. Tarihimizden de biliyorduk, şampiyon olacağımız yıllarda son anda gelişen olaylarla bir şekilde elimizden alındı, başkalarına verildi. Uzak kaldığımız 12 yıl zarfında bir şeylerin değiştiğini düşünmüştük. Ancak yanılmışız. Maalesef ki, Süper Lig, büyük diye tabir edilen 4 takım arasında dönmekte, onların ruhsal ve fiziksel durumlarına göre yönlendirilmektedir. Bu yönlendirmelerin adı, basından da okuduğumuz üzere, kimine göre balans ayarı, kimilerine göre de hakem hatası olarak değerlendirilmektedir" diye konuştu.

"Diğerleri gibi çığırtkanlık yapıp, hakemleri havalimanında tehdit edip, siyah çelenk ve balonlarında bize fayda getireceğini düşünmüyoruz" diyen Hoşcan, "Böyle bir duruşunda 43 yıllık şanlı tarihimize yakışmayacağının farkındayız. Herkesin evine gittiğinde gönül rahatlığıyla kazandıkları rızklarını ailesiyle mutlu bir şekilde yaşayacakları şaibesiz bir ikinci yarı ve yeni yıl diliyoruz. Bunun yanı sıra bazı basın yayın organlarında Eskişehirsporlu futbolcuların paralarını alamadıkları yönünde çıkan iddialar asılsızdır. Eskişehirspor, 18 Süper Lig takımı arasında futbolculara düzenli ödeme yapan 3-4 takımdan biridir. Ödemeler günü gününe yapılmaktadır" ifadelerini kullandı. Hoşcan, Eskişehirspor'un 27 Aralık'ta Antalya'da kampa gireceğini belirterek, teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda çalışmaların devam ettiğini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2008 Pazartesi 20:19:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?