3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

Eskişehirspor Konyaspor'a bileniyor

ESKİŞEHİRSPOR'DA KONYASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, almış olduğu cezaların kendisine tecrübe kazandırdığını söyledi.

Eskişehirspor Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Bülent Uygun, almış olduğu cezaların kendisine engin tecrübeler kazandırdığını belirterek, ''Ceza sürecim çok uzun oldu, ancak bu süreyi verimli geçirdiğimizi düşünüyorum. Sanırım, Türkiye'de en fazla ceza alan hocalarından biri de benim. Sivasspor'da çalışırken de 4 maç ceza almıştım. Yapmadığım bir işten dolayı 8 maç ceza aldım. Yaptıklarımız bellidir. Duruşumuz belli, kime ters gidiyoruz? Bizim yapacaklarımızda hiç bir zaman

çizgimizden ödün vermeyiz. Bu süreç çok iyi geçti. Konyaspor maçını kazanarak seyircimizi memnun etmek istiyoruz. Taraftarımızın coşkusuna yakışır bir şekilde üç puan ile sahadan ayrılmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Takımda Konya maçında Erkan cezalı Koray sakat ve Batuhan'ın biraz rahatsızlığı var. Ancak, maça yetiştirmeye çalışacağız" dedi.

Takım kaptanı Ümit Karan da, sezonu 5-6 sırada bitirmek istediklerini ifade ederek, "Önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynamak istiyoruz. Uzun yıllar sonra Eskişehirspor'un tekrar bu şampiyonluğu yaşayacağına inanıyorum" diye konuştu.

Antrenmanda düz koşu yapan oyuncular ardından fitness yaparak güç topladı. Bu arada tesislere gelerek ziyarette bulunan Mimar Sinan İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencileri, futbolculara ve teknik heyete baklava ikramında bulundu. Antrenman yapan takımı alkışlayan öğrenciler, Konyaspor maçı öncesi futbolculara moral verdi.

ESKİŞEHİRSPOR'DA KONYASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
ESKİŞEHİRSPOR'DA KONYASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2011 Çarşamba 13:33:01
Güncelleme :26 Ocak 2011 Çarşamba 18:31:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?