5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Eskişehirspor kupaya veda etti

ESKİŞEHİRSPOR, KUPAYA VEDA ETTİ

Ziraat Türkiye Kupası'na Play-off maçında Denizlispor'a 2-1 yenilerek veda eden Eskişehirspor'da teknik direktör Bülent Uygun, "Tamamen suç benim ve ekibimindir" dedi.

Atatürk Stad'ında Denizlispor maçı sonrası basın açıklaması yapan Bülent Uygun, "Kupa'da gruplara kalmak istiyorduk. Bir çok futbolcumuzu dinlendirip. Hafta sonu oynayacağımız Ankaragücü maçına oynatma düşüncemiz vardı. Elimizdeki Eskişehirspor formasını giyen futbolcu kardeşlerimizi bu işi layıkıyla yerine getirebileceğini düşünmüştüm. Rakibi tebrik ediyorum. Arzulamadığımız istemediğimiz bir sonuç ve maalesef kupadan elendik. Ama tamamen suç benim ve ekibimin, bu suçu kabul etmemek elde değil.

Üzüntülüyüz, Eskişehirspor formasının ne kadar büyük olduğunu anlamayan bazı arkadaşlara gereken neyse yapıp anlatacağız. Kupa önemliydi olmadı şimdi ligdeki durumumuza bakıyoruz. Seyircimizin desteği ile Ankaragücü maçından üç puan alarak yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

Denizlispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise, "Buraya gelen taraftarlara iyi bir maç izlettirdik. İki takım da güzel futbol oynamaya ve bol pozisyon üretmeye çalıştı. Biz girdiğimiz pozisyonları değerlendirdik. Eskişehirspor'un çok önemli pozisyonları vardı ancak değerlendiremedi. Sonuçta biz kazandık kupada hedeflediğimiz gruplara kaldık" şeklinde konuştu.

Maç sonunda bir grup taraftar yönetimi istifaya çağırdı.

ESKİŞEHİRSPOR, KUPAYA VEDA ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2010 Çarşamba 22:14:05
Güncelleme :27 Ekim 2010 Çarşamba 22:44:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?