6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Eskişehirspor öğrencilerle buluştu

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Galatasaray'ın zaaflarından yararlanmak istediklerini belirterek, "Galatasaray maçını kazanmak için her şeyi yapacağız. Futbolcularım kapasitelerini sahaya yansıtıp, kendilerine güvendikleri takdirde, galip gelmememiz için hiçbir sebep yok" dedi.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, futbolculardan Sezgin Coşkun, Serdar Özbayraktar ve Ömer Yalçın ile birlikte Süleyman Çakır Lisesi'nde düzenlenen söyleşiye katıldı. Öğrencilerin sevgi gösterileriyle karşılanan Rıza Çalımbay ve futbolcular, öğrencilerin sorularını cevapladı.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Galatasaray maçında kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, "Bütün amacımız, galibiyet serimizi sürdürmek. Son iki haftadır galip geliyoruz, bunu Galatasaray karşısında da devam ettirmek
istiyoruz. Galatasaray'ın kapasitesi, gücü belli. Ama biz kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Futbolcularımız kapasitelerinin çok üzerine çıkacaklar. Yeni bir takımız. İyi oynuyoruz. Zamanla Eskişehirspor, çok daha iyi yerlere gelecek. Ne Galatasaray, ne Fenerbahçe, ne Beşiktaş, ne Trabzonspor'dan, hiçbir takımdan korkumuz yok. İçeride de, dışarıda da tüm maçlarımızda galibiyet için oynuyoruz. Galatasaray'ın çok iyi yönleri var, ama zaafları da var. Biz Galatasaray'ın iyi yönlerini durdurup, zaaflarından da yararlanmak istiyoruz. Benim elimde de çok iyi futbolcular var. Önemli olan oyuncu arkadaşlarımızın kapasitelerini sahaya yansıtmaları. Onları yansıttıkları, kendilerine güvendikleri takdirde, galip gelmememiz için hiçbir neden yok. Ben oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum" diye konuştu.

Bir öğrencinin sorusu üzerine Rıza Çalımbay, takımda kim iyiyse ona formayı verdiğini belirterek, "Ben hiçbir futbolcuyu oynatmıyorum, futbolcu geliyor, kendisi oynuyor. Biz oraya formayı asıyoruz, kim iyiyse onu oynatıyoruz. Ömer de zamanı geldiğinde oynayacaktır" ifadelerini kullandı.

Futbolculardan Sezgin Coşkun ise, "Galatasaray'dan Arda'yı nasıl durduracaksınız ?" sorusuna, "Arda'ya karşı oynayıp, oynamayacağımı bilmiyorum. Sonuçta kadroyu hoca yapıyor. Görev verilirse, sahada en iyi şekilde mücadele edeceğiz. Herkesin güçlü yanları olduğu gibi, zayıf yanları da var. Bunları hep birlikte değerlendirip, en iyi şekilde durduracağız. Tek Arda değil, bütün takımı durdurmayı düşünüyoruz" şeklinde cevap verdi.

Salonu dolduran öğrenciler, sık sık tezahüratlarda bulunurken, yoğun ilgi nedeniyle zaman zaman izdiham yaşandı.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2008 Çarşamba 14:26:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?