3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

Eskişehirspor suskun kalmayacak

ESKİŞEHİRSPOR, HAKEM HATALARI DEVAM EDERSE SUSKUN KALMAYACAK

Eskişehirspor Kulübü Genel Kaptanı Şaban Ocakçı, hakem hataları devam ederse suskun kalmayacaklarını, emeklerini kimseye gasp ettirmeyeceklerini söyledi.

Geçen haftaki Sivasspor maçında yaşadıkları hakem hatalarının kendilerini endişelendirdiğini belirten Ocakçı, "Sivasspor maçında bir penaltımız verilmedi. Bütün Türkiye penaltıyı gördü, sahadaki dört hakem görmedi. Bizde (Acaba yine geçen seneki hakem hataları tekrarlanacak mı ?) endişesi oluştu. İnşallah, böyle bir şey olmaz. Bundan sonra hakemlerin bizim maçlarımızı daha dikkatli ve duyarlı yönetmeye davet ediyorum. Aksi halde bu vebalin altından kalkamazlar. Hakem hataları devam ederse, suskun

kalmayacağız. Emeğimizi kimseye çaldırmayacağız, gasp ettirmeyeceğiz. Hakem hatalarından dolayı kulüp olarak canımız çok yanıyor. Bu tür hatalar devam ederse, bunların tekrarlanmaması için uyarıda bulunacağız" dedi.

Şaban Ocakçı, öte yandan Batuhan Karadeniz ile 1.5 yıllığına anlaşmaya çalıştıklarını kaydederek, "Batuhan, Eskişehir'i çok seviyor. Beşiktaş Kulübü şuanda net bir cevap vermiyor. Ama Batuhan'ı biz daha çok istiyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2009 Çarşamba 13:15:00
Güncelleme :16 Aralık 2009 Çarşamba 16:23:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?