6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Eskişehirspor'a 2 bin YTL'lik bağış

Eskişehir Tuhafiyeciler ve İşportacılar Odası, Eskişehirspor'a maddi destek vermek amacıyla 2 bin YTL bağışta bulundu.

Oda binasında düzenlenen törenle, bağış çekini Eskişehirspor Yönetim Kurulu üyesi Ekrem Birsen ve kulüp muhasebecisi Burhan Taşkın'a takdim eden Tuhafiyeciler ve İşportacılar Odası Şube Başkanı Muzaffer Çelik, "Yaptığımız bu yardım çam sakızı çoban armağanı olarak kabul edilsin. Miktarın çok fazla olmadığının farkındayız, ama bu miktar tuhafiyeci esnafımızın kazandıklarından topladığı bir miktardır" dedi.

Çelik ayrıca Eskişehirspor'a Süper Lig'te başarılar diledi. Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı ve Eskişehirspor Yönetim Kurulu üyesi Ekrem Birsen ise, "Burada miktar değil, niyet önemlidir. Tuhafiyeciler odamızın bu hareketi, şehrimizdeki tüm kişi ve kurumlara örnek olması gereken, takdire şayan bir davranıştır. Eskişehirspor, kişilerin değil, bu şehrin bir değeridir. Takımın ligdeki başarısı, şehre yeni bir katma değer olarak yansıyacaktır. Bu yüzden olaya sadece Eskişehirspor'un kazanması olarak değil, bütün şehrin kazancı olarak bakmak gerekiyor" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2008 Cuma 18:52:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
birol büyükbayram IP: 78.166.112.xxx Tarih : 13.09.2008 10:57:27

sayın tuhafiyeciler odası başkanımız muzaffer çelik e çok teşekkür ediyoruz bir tuhafiyeci ve pazarcı esnafı olarak eskişehir sporumuza böyle bir katkıda bulundukları için çok teşekkür ederiz