5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Eskişehirspor'a kardeş geliyor

ESKİŞEHİRSPOR, ÜNLÜ İTALYAN EKİBİ AC MİLAN İLE KARDEŞ KULÜP OLUYOR

Turkcell Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor, İtalya'nın AC Milan Kulübü ile "kardeş kulüp" oluyor. Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Çarşamba günü Milano'da törenle imza atacaklarını açıkladı.

Ünal, gazetecilere yaptığı açıklamada, Eskişehirspor Kulübü'nün yarım asra yaklaştığını belirterek, "1965 yılında kurulduk. 2015 yılında 50. yılımızı kutlayacağız. Bugünün temellerini her türlü atmamız gerekiyor. Önümüzdeki yıl, her anlamda dünyanın önemli büyük kulüplerinin yaptığı işleri yapmak istiyoruz. Milan kulübüyle 'kardeş kulüp' oluyoruz. Bir aksilik olmazsa çarşamba günü Milano'da olacağız. Orada bir tören yapıp imza atacağız. Daha sonra kendilerini Eskişehir'e davet edeceğiz. Dünyanın önemli

kulüpleriyle 'kardeş kulüp' olmamızdaki gayelerimizden bir tanesi, bizim de dünya kulübü olma heveslisi olmamız. O projenin altı çok dolu. Hangi anlamda Milan'la kardeş olduğumuzu İtalya dönüşü anlatacağız. Bunun ötesinde kadrosu kaliteleşmiş, altyapısı, tesisleşmesi, her şeyiyle lige yakışır hale gelmiş bir Eskişehirspor kulübü var" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2010 Cuma 16:54:02
Güncelleme :23 Nisan 2010 Cuma 18:56:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?