5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Eskişehirspor'da 6 puan hedefi

ESKİŞEHİRSPOR'DA KALAN İKİ MAÇTA 6 PUAN HEDEFİ

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ligdeki son Sivas ve Diyarbakır maçlarını kazanmayı planladıklarını söyledi.

Eskişehir Atatürk Stadı'nda basın toplantısı düzenleyen Çalımbay, geçen hafta Fenerbahçe karşısında zor bir maç oynadıklarını ve istemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, "Bütün amacımız Sivas ve Diyarbakır maçlarını kazanıp, ligi istediğimiz şekilde bitirmek. Bu maçlarda değişik arkadaşlarımızı oynatabiliriz. İki maçı 6 puanla bitireceğiz" dedi.

Rıza Çalımbay, yarın Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal ile birlikte futbolcu izlemek üzere Bulgaristan'a gideceklerini de açıklayarak, "Bir süratli sol açık, bir orta saha, bir ya da iki tane defans oyuncusu almak istiyoruz. Yerli bulabilirsek yerli ama...Fazla transfer yapmayacağız. En fazla 5 oyuncu alacağız. Bu sezon deplasmanda sıkıntı yaşadığımız için deplasmana yönelik bir kaç tane iyi transfer yapmaya çalışacağız" diye konuştu.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Çalımbay, Sivas maçında sakat Bülent Ertuğrul, Caner ve Veysel ile kart cezalısı Adem'ın forma giyemeyeceğini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2010 Salı 12:40:02
Güncelleme :4 Mayıs 2010 Salı 13:28:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?