4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Eskişehirspor'da büyük sevinç!

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Rıza Zeydan, "Hem hakemi hem de 27 yıl aradan sonra Galatasaray'ı evinde yenmeyi başardık" dedi.

Haftalardır iyi maçlar çıkaran Eskişehirspor'un hakem hataları ve şanssızlıklar nedeniyle son haftalarda ciddi puan kayıpları yaşadığını söyleyen Basın Sözcüsü Rıza Zeydan, geçen hafta Galatasaray ile Ali Sami Yen'de oynadıkları maçı kazanmanın ayrı bir mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Zeydan, "Yanlış kırmızı kart ve verilmeyen penaltılara rağmen hem hakemi hem de 27 yıl aradan sonra Galatasaray'ı evinde yenmeyi başardık. Bu galibiyette emeği geçen başta Rıza hocamız olmak üzere tüm teknik heyeti ve terinin son damlasına kadar mücadele eden tüm futbolcu kardeşlerimi kutluyorum. Ayrıca her deplasman olduğu gibi bizleri Ali Sami Yen'de de yalnız bırakmayan, yağmur altında hiç susmadan destek veren 2 bin dolayındaki taraftarımıza teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Öte yandan milli maç sebebiyle liglerde verilen bir haftalık boşluğu Antalya'da kampa girerek, dostluk maçları oynayarak değerlendireceklerini açıklayan Zeydan, Çarşamba günü Antalya'da toplanacak olan kırmızı-siyahlı ekibinin Cuma günü Konyaspor, Pazar günü ise Rubin Kazan takımlarıyla hazırlık maçı yapacağını bildirdi.

Teknik direktör Rıza Çalımbay ise, Galatasaray karşısında 9 kişi kaldıkları bir anda buldukları tek golle haklı bir galibiyet aldıklarını, Fenerbahçe maçını da kazanmak istediklerini söyledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 18:40:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?