6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Eskişehirspor'da gözler Sivasspor'da

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, yeni bir takım oldukları için ligin başlarında zorluk yaşayacaklarını bildiklerini belirterek, sahasında konuk edecekleri Sivasspor'u kesinlikle mağlup edeceklerini söyledi.

Bu hafta kendi sahasında lider Sivasspor'la oynayacağı maçın hesaplarını yapan Eskişehirspor'da, futbolcuların antrenmanda oldukça hırslı ve moralli oldukları gözlendi.

Tesislerde bir açıklama yapan Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, yeni bir takım olduklarını belirterek, "Hazırlık maçlarımız dahil ilk defa ligde mağlubiyet aldık. İlk defa gol yedik ve ilk defa da gol bulduk. Bunların hepsi yeni bir takım olduğumuz için normaldir. Herşeyden önce girdiğimiz pozisyonları değerlendirmemiz gerekiyor. Ben bu takımla iyi şeyler yapacağımıza kesinlikle inanıyorum. Biz buraya üç maçlık beş maçlık gelmedik. Biz Eskişehirspor'un inşaatıyla bile ilgileniyoruz. Burada yeni bir yapılanma var. Bu takım, Trabzonspor'un aldığı bir tane futbolcu fiyatıyla oluşturuldu. Ben arkadaşlarıma sonuna kadar güveniyorum. Yönetimimize sonuna kadar güveniyorum. Taraftarlarımıza da sonuna kadar güveniyorum" dedi.

Sivasspor maçında bambaşka bir takım olacaklarını da belirten Çalımbay, "Sivas maçını yüzde yüz kazanacağız. Herkes üç kişilik oynayacak ve yüreğini ortaya koyacak. Biz bu maçtan alnımızın akıyla çıkacağız. Bizim için önemli olan tabi ki galibiyet. Ama istikrarı yakalamak gerekiyor. Lig bir tane maçla bitmiyor. Bir beraberlikle, bir mağlubiyetle, bir galibiyetle lig bitmiyor. Lig 5. ve 6. haftadan sonra başlıyor. Herşey sahada bitiyor. Biz yeni bir takımız ve bir kaza atlattık. Bu kazadan çok ders aldık. Bundan sonra herkes yüreğini ortaya koyacak. Kesinlikle Sivasspor maçından galibiyetle ayrılacağız. Bu seneyi öyle veya böyle atlatacağız. Ondan sonra Eskişehirspor'un sırtı yere gelmez" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2008 Salı 16:29:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?