5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Eskişehirspor'da hedef 3 puan

ESKİŞEHİRSPOR, BURSA DEPLASMANINDA 3 PUAN HEDEFLİYOR

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Turkcell Süper Lig'in 19. haftasında Bursaspor ile pazar günü deplasmanda yapacakları maçtan üç puan hedeflediklerini söyledi.

Eskişehir Atatürk Stadı'nda basın toplantısı düzenleyen Çalımbay, ligin ikinciyi yarısına Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile yaptıkları maçla başladıklarına inandığını belirterek, Bursa karşılaşmasında Fener, Altay ve Manisa maçlarında oynadıkları oyunun çok üstüne çıkacaklarını ifade etti. Rıza Çalımbay, "Bursa deplasmanından üç puanla dönmek istiyoruz. Ben takımıma güveniyorum. İkinci yarı telafisi olmayan maçlar oynuyoruz, onun farkındayız. Bütün gayemiz, Bursa maçından iyi bir şekilde ayrılmak.

Bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bursa takımını yenecek güçteyiz, bunun için de oyuncularımızın şuandaki kapasitelerinin üstüne çıkmak zorunda" dedi.

Tokatspor ile yaptıkları ve 2-1 kaybettikleri kupa maçında yeni transfer edilen oyuncular ile genç futbolculara şans verdiklerini hatırlatan Çalımbay, "Şuanda arkadaşlarımızın hiçbirisi hazır değil. Biz hem lig maçı oynayacağız, hem de onları hazır hale getireceğiz. Transfer ettiğimiz oyuncuların hepsi çok kaliteli oyuncular. Fizik olarak hazır olduklarında Eskişehirspor'a çok faydalı olacaklardır. Ligde en genç takımlardan birisiyiz. Yeni oyuncularımızdan yüzde 100 yararlanmamız mümkün değil. O konuda

anlayışlıyız, bekleyeceğiz. Bazı arkadaşlara özel antrenman yaptıracağız. Yeni transferlerin kalitesinden memnunuz, onları da en kısa sürede hazır hale getirip takımımıza katacağız. Biz ligi çok iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. İlk yarıda kazandığımız puanın çok üstünde bir puanla ikinci yarıyı bitirmeyi hedefliyoruz. Bundan sonraki her maçımız final" diye konuştu.

Transferi kapattıklarını dile getiren Rıza Çalımbay, sakat Doğa, Serdar ve Veysel'in forma giyemeyeceği Bursa maçında Burak Yılmaz'ı da en kötü ikinci yarı oynatmayı düşündüğünü sözlerine ekledi.

ESKİŞEHİRSPOR, BURSA DEPLASMANINDA 3 PUAN HEDEFLİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2010 Perşembe 12:34:03
Güncelleme :28 Ocak 2010 Perşembe 13:10:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?