6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Eskişehirspor'da iki imza daha

Turkcell Süper Lig takımlarından Eskişehirspor, Denizlispor'dan Bülent Ertuğrul ve Hacettepe'den Bülent Kocabey ile 3'er yıllık sözleşme imzaladı.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, imza töreni öncesinde yaptığı konuşmada, Eskişehirspor'un Süper Lig'e 13 yıl aradan sonra döndüğünü hatırlatarak, bu ligde kalacaklarını kaydetti.

Eskişehirspor'un transferlerinin süreceğini ifade eden Ünal, şöyle konuştu:

''Eskişehirspor forması için mücadele edip, o formayı hak eden oyuncuları takıma katıyoruz. Sahada koşacak, takımının galibiyeti için 90 dakika her şeyini verecek oyuncuları Eskişehirsporlu yapıyoruz. Genç ve tecrübeli oyuncuların harmanlandığı bir takım kuruyoruz. Hacettepe Spor Kulübü'den Bülent Kocabey ve Denizlispor'dan Bülent Ertuğrul ile 3'er yıllık sözleşme imzaladık. Her iki oyuncu da Eskişehirspor'a layık oyuncu. Yarın, Avusturya kampına katılacaklar. 26 Temmuz'da da Levski Sofya ile hazırlık maçı yapacağız. Eskişehirspor'un kutsal formasının hakkını verecek oyuncularla yolumuza devam edeceğiz. Her an iyi bir forvet oyuncusunun transferini bitebiliriz. Bir tane de oyun kurucu alabiliriz.''

-FİKSTÜR ÇEKİMİ

Ünal, fikstür çekimine takımın yöneticilerinden Ekrem Birsen'i gönderdiklerini belirterek, iyi bir fikstür çektiklerini bildirdi.

Eskişehirspor'un ilk maçının İstanbu'da, İstanbul Büyükşehir Belediyespor olduğunu anlatan Ünal, ''İstanbul, bizim için bir deplasman değil. Büyük taraftarımız ilk maçımızda takımı yalnız bırakmayarak, tribünleri dolduracaktır. Ligin ilk üç haftasını galibiyetle tamamlayacağız'' dedi.

Bülent Ertuğrul da Eskişehirspor'a layık olmaya çalışacağını belirterek, Eskişehirspor'a transfer olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Bülent Kocabey de Eskişehirspor'u üst sıralara taşıyacaklarını belirterek, profesyonelce düşünüp, amatör bir ruhla mücadele edeceğini bildirdi.

Konuşmaların ardından Bülent Ertuğrul ve Bülent Kocabey, kendilerini 3 yıllığına Eskişehirsporlu yapan imzayı attı.

AA
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2008 Perşembe 17:11:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?