5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Eskişehirspor'da kongreye doğru

ESKİŞEHİRSPOR'DA KONGREYE DOĞRU

Eskişehirspor'un 5 Haziran'da yapılacak genel kurulu öncesi Erdoğan Tekgöz, kaos ortamı oluşturmamak için aday olmaktan vazgeçtiğini açıkladı.

İşadamı Tekgöz, düzenlediği basın toplantısında, ekip olarak Eskişehirspor'a hizmet etmek için uzun süredir proje çalışmaları sürdürerek adaylık sürecine hazırlandıklarını anlattı. Mevcut yönetim tarafından son dönemde 200 kişinin üzerinde yeni üye kaydı yapıldığını öne süren Erdoğan Tekgöz, "Kulübümüzün üye sayısındaki bu artış, ilk bakışta güzel bir gelişme olarak gözükse bile, bunun seçim için yapılmış bir yatırım olduğu aşikardır. Bununla birlikte kulübümüzün kuruluşundan bu yana kulüp üyeliğini

bugüne kadar sürdüren, oy kullanma hakkı olan, Eskişehirspor sevdalısı büyük bir kısım dışlandı. Bu kişilere tüzük gereği paralarını yatırmadıkları gerekçesiyle oy kullandırılmayacağı beyan edildi. Eşit ve etik olmayan bu şartlar altında sonucu baştan belli olan başkanlık yarışına girmemin seçim sürecine ve Eskişehirspor'umuza katkı sağlamayacağı bir gerçektir. Bu gerçekten yola çıkarak, seçim ve seçim sonrasında kaos ortamı oluşturmamak adına aday olmaktan vazgeçtiğimi tüm kamuoyuna bildiririm" dedi.

Eskişehirspor camiasında, kongrede mevcut başkan Halil Ünal'ın karşısına başka aday çıkıp çıkmayacağı merak konusu oldu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2010 Cuma 19:14:03
Güncelleme :29 Mayıs 2010 Cumartesi 14:11:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?