4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Eskişehirspor'da primler arttı

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Rıza Zeydan, futbolculara iç saha galibiyetlerinde verilen 5 bin TL'lik primi 8 bin TL'ye çıkarttıklarını açıklayarak, "Ankaraspor maçından aldığımız 3 puana rağmen rehavete kapılmadan yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Turkcell Süper Lig'in 27. haftasında dün Ankaraspor'u 2-0 mağlup etmelerinde stadı dolduran taraftarların büyük payı olduğunu ifade eden Zeydan, "Muhteşem taraftarımıza binlerce kez teşekkür ediyoruz. Her zaman olduğu gibi 90 dakika boyunca tek yürek, tek ses halinde hiç susmadan, centilmence tezahürat yapan taraftarımıza 3 puanı hediye ediyoruz .Şunu biliyoruz ki, Eskişehir taraftarı gibi takımını kalben seven, asla yalnız bırakmayarak destek olan başka bir taraftar yoktur. Maç boyunca üst düzeyde performans sergileyen, formalarını terleriyle ıslatan futbolcularımızı ve teknik kadromuzu tebrik ediyoruz. Futbolcularımız bütün camianın yüzünü güldürdü ve mutlu etti. İç saha galibiyetlerinde futbolcularımıza verilen galibiyet primi 5 bin TL olmasına rağmen yönetim kurulumuz primi 8 bin TL'ye çıkarttı. Çok iyi bir takımımız var ve her şeye layıklar. Aldıkları parayı sonuna kadar hak ediyorlar" dedi.

"Ankaraspor maçından aldığımız 3 puana rağmen rehavete kapılmadan yolumuza devam edeceğiz" diyen Zeydan, "Lig henüz bitmedi. Daha önümüzde 7 zorlu maç var. Bunun bilincindeyiz. Bundan sonraki maçlarımıza da 3 puan parolasıyla çıkıp, ligi en iyi yerde bitirmek adına sezon sonuna kadar çalışmalarımız devam edecek. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Ankaragücü maçı da bizim için çok önemli. Ankara deplasmanında da ekibimizin galip geleceğini ve 3 puanı hanemize yazdıracaklarına eminiz" ifadelerini kullandı.

Kırmızı-siyahlı ekip, Ankaragücü maçı hazırlıklarına yarın başlayacak

İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2009 Pazartesi 13:53:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?