6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Eskişehirspor'dan açıklama

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Rıza Zeydan, teknik kadronun kurulmasının ardından transferlere başlayacaklarını ve transfer için 20 milyon YTL bütçe ayrıldığını söyledi.

Eskişehirspor Olağan Kongresi'nde Halil Ünal'ın başkan seçilmesinin ardından ilk basın toplantısını yapan Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Rıza Zeydan, en iyi kadroyu kurup Eskişehirspor'u ligin iyi yerlerinde görmek istediklerini belirtti.

Zeydan, "Transferlerden önce teknik kadronun kurulması gerekmektedir. Daha önce Rıza Çalımbay ile ön görüşme yapmıştık, ama görüşmeyi maddi anlamda hiçbir yere taşımamıştık. Maddi konular konuşulduktan sonra transfer komitemiz bir karar verecek. Şenol Güneş, Mustafa Denizli ve İsmail Kartal'la da görüşmelerimiz devam ediyor. Transfer konusunda birçok isimle görüşülüyor, ama ilk başta yapılacak iş teknik kadroyu oluşturmak. Teknik kadro gelmeden hiçbir futbolcuyla imza atmayız. Teknik direktör ve transfer komitesinin ortak kararıyla, anlaşmayla belirlenmiş isimleri transfer etmek istiyoruz. Bunun doğru modeli de budur. İnşallah bugün Rıza Çalımbay hocayla da anlaşmaya varılacaktır. En kısa zamanda birkaç bomba patlatmayı düşünüyoruz" diye konuştu.

Rıza Zeydan, yabancı futbolcu transferi konusunda da bazı isimleri düşündüklerini ifade ederek, "Tunus ve Arjantinli bazı futbolcuların istatistikleri ve oyunları takip ediliyor. Tabii, yine bu konuda da teknik kadro ile karar verilecek. Kalacaklar ve yeni transferler dahil, transfere 20 milyon YTL ayıracağız. Kulübü şeffaf bir şekilde yönetmeyi düşünüyoruz. Herkesin her şey den haberi olacak" şeklinde konuştu.

Zeydan, yeni kadronun bir an önce kurulacağını vurgulayarak, "Kurulacak yeni kadroyla Eskişehirspor 3 Temmuz'da top başı yapacak ve 5 Temmuz'da kampa girecek. Dönüşte 10 günlük Avusturya kampı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

.
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2008 Perşembe 17:07:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?