6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Eskişehirspor'dan Çalışıcı'ya teşekkür

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Rıza Zeydan, merkeze alınan Vali Kadir Çalışıcı'ya kulübe katkılarından dolayı teşekkür ederek, "Valimiz, kulübe hiç kimsenin sahip çıkmadığı dönemde Eskişehirspor'un üzerine güneş gibi doğdu" dedi.

Zeydan, Eskişehirspor Kulübü Yönetim Kurulu adına yaptığı açıklamada, Vali Kadir Çalışıcı 5 sene önce Eskişehir'e atandığında Eskişehirspor Kulübü'nün çok zorlu bir dönemde olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Hiç kimsenin kulübe sahip çıkmadığı dönemde, Eskişehirspor Kulübü'nün üzerine bir güneş gibi doğdu. Hepimize verdiği moralle maddi, manevi destekleriyle bir Eskişehirspor sevdalısı olarak o günden bugüne Eskişehirspor'un başarısı için elinden gelen hiç bir şeyi esirgemedi. Bu sayede Eskişehirspor 2. Lig B ve Lig A kategorisinde iki şampiyonluk yaşadı ve Süper Lig'e ulaştı. Tabir yerinde ise köy, kasaba ve mahalle takımlarıyla mücadele etmekten kurtularak, hak ettiği konumda yerini aldı. Biz Eskişehirspor yönetimi olarak sayın valimize bugüne kadar Eskişehirspor'un başarısı adına katkılarından dolayı kendilerine binlerce kere teşekkür ediyor, ömür boyu sağlık ve mutluluklar diliyoruz."

Rıza Zeydan, Eskişehirspor camiasının Vali Kadir Çalışıcı'yı unutmayacağını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2008 Salı 15:37:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?