6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Eskişehirspor'dan ceza tepkisi

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Rıza Zeydan, Futbol Federasyonu tarafından Fenerbahçe maçından sonra kulübe 50 bin YTL'si küfürden dolayı olmak üzere toplam 70 bin YTL ceza verildiğini belirterek, "Özellikle bu küfür cezasının yüksek olduğunu düşünüyorum" dedi.

Zeydan yaptığı açıklamada, Fenerbahçe maçında kendilerini üzen tek olayın, kulübe çok fazla ceza verilmesi olduğunu ifade ederek, "Maçtan önce bütün taraftarımızı uyarmıştık. Bu maçta istemediğimiz küfürler gerçekleşti. Çok olmamasına rağmen ağır bir ceza geldiğini düşünüyorum. 50 bin YTL küfüre, 5 bin YTL taraftarın olumsuz hareketlerine karşı, 5 bin YTL biletsiz seyirci, 10 bin YTL merdiven boşluklarında oturanlar adına kulübümüze ceza geldi. Toplam 70 bin YTL kulübümüz federasyon tarafından cezalandırıldı. Özellikle bu küfür cezasının yüksek olduğunu düşünüyorum. Çok küfür edilmediğini hep beraber gördük. Buna bir itiraz da bulunabiliriz. Ama ne derece başarılı olabiliriz bilemiyorum" diye konuştu.

Taraftarlara seslenen Rıza Zeydan, "Ben taraftarı tekrar buradan uyarıyorum. Burada ya da deplasmanda küfüre hayır diyoruz. Hiç bir şekilde taşkınlık yapmayalım, küfretmeyelim. Eskişehirspor camiasının büyüklüğünü, her tarafta Türkiye'ye ispatlayalım" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2008 Cuma 14:14:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?