6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

ESO, uzay konferansına katılacak

Eskişehir Sanayi Odası'nın (ESO), İzmir'de düzenlenecek '1. Küresel Havacılık ve Uzay Konferansı'na katılacağı bildirildi.

ESO'dan yapılan açıklamaya göre, 13 Kasım'da başlayıp 2 gün sürecek olan konferansta, özellikle havacılık sektöründeki yerli ve yabancı tarafların bir araya gelmesiyle yeni işbirliği ve yatırım fırsatlarının doğacağı bir buluşma platformu oluşturulması hedefleniyor.

Ağırlıklı olarak inovasyon, kümelenme, Ar-Ge, tedarik zinciri ve yeni ürün temalarının işleneceği Küresel Havacılık ve Uzay Konferansı'na, havacılık sanayinin önde gelen firmalarının temsilcileri katılacak.

Eskişehir'i Türkiye'nin havacılık üssü yapma hedefiyle İzmir'de gerçekleştirilecek konferansta bir stant açacak olan ESO yetkilileri, "Eskişehir havacılık sanayiini, firmalarını, sahip olunan potansiyel ve imkanları tanıtacağız. Odamızın bahse konu faaliyette yer alması, son yıllarda havacılık alanında önemli bir atılım gerçekleştiren Eskişehir'in bu platformda temsil edilmesi adına önemli bir katkı sağlayacaktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2008 Pazartesi 13:12:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?