5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

ESOGÜ'de mezuniyet sevinci

ESOGÜ'DE MEZUNİYET TÖRENLERİ BAŞLADI

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nun (SHMYO) 19. dönem mezunları, törenle diploma aldı.

Tıbbi görüntüleme teknikleri, optisyenlik, ilk ve acil yardım, ortopedik protez ve ortez, tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik, tıbbi laboratuvar teknikleri programlarında toplam 309 öğrencinin öğrenim gördüğü Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nun 2009-2010 öğretim yılı mezuniyet töreni, Meşelik Kampüsü'ndeki spor salonunda gerçekleştirildi.

Üniversitede gerçekleştirilen ilk mezuniyet töreninde konuşan ESOGÜ Rektörü Fazıl Tekin, ilk mezunlarını 1992 yılında veren SHMYO'dan bu yıl ise 124 öğrencinin mezun olduğunu belirterek, "Son yıllarda mezunlarımıza olan talebin oldukça artması bizleri mutlu etmektedir. Mezunlarımız kamu hastaneleri, özel sektör hastane ve klinikleri ile medikal firmalarda çalışmaktadırlar. Optisyenlik, protez ve ortez programlarından mezun olan öğrencilerimiz isterlerse kendi işyerlerini açabilmektedir" dedi.

SHMYO Müdürü Prof. Dr. İrfan Değirmenci de, bugüne kadar bin 982 öğrencinin okullarından mezun olduğunu açıkladı.

Konuşmaların ardından dereceye giren başarılı öğrencilere diplomaları verildi.

ESOGÜ'DE MEZUNİYET TÖRENLERİ BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2010 Salı 17:17:04
Güncelleme :8 Haziran 2010 Salı 17:22:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?