3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

Estram’a çirkin saldırı

ESTRAM’A ÇİRKİN SALDIRI

Eskişehir'de bir tramvaya kimlikleri belirsiz kişile tarafından taşlı ve yumurtalı saldırıda bulunuldu

SSK-Otogar seferini yapan tramvaya saat 23 sularında Cumhuriyet Bulvarı'nda kimliği belirsiz 5 kişi tarafından, taşlı ve yumurtalı saldırı düzenlendi.

Şehir magandalarının bu saldırısı sonucu, tramvayın yolcu bölümündeki cam kırılırken, yumurtalar da tramvayın dış kısmına hasar verdi. Saldırı sırasında tramvayın taş isabet eden bölümünde yolcu olmaması sayesinde yaralanan olmadı.

Saldırıyla ilgili açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen saldırıyı nefretle kınadığını belirterek, “Eskişehir halkı başta tramvaylarımız olmak üzere yaşama geçirdiğimiz bütün projelere duyarlılıkla sahip çıkıyor ve onları büyük bir titizlikle kullanıyorlar. Ancak yaşanan ve nefretle kınadığım bu saldırının duyarlı Eskişehir halkıyla hiçbir ilgisi olmadığını biliyorum. Kendini bilmez şehir magandalarının tramvayımıza yaptığı bu çirkin saldırının nedeni hiçbir gerekçeyle açıklanamaz. Bu vatandaşlarımızın malına yönelik bir saldırıdır. Emniyet güçlerimizin bu magandaları kısa sürede yakalayarak adalete teslim edeceğine ve saldırganların gereken cezalara çarptırılacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

ESTRAM’A ÇİRKİN SALDIRI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2011 Cumartesi 16:09:05
Güncelleme :16 Nisan 2011 Cumartesi 16:47:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?