3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

ETO şehit babaları ile buluştu

ETO ŞEHİT BABALARI İLE BULUŞTU

Babalar Günü dolayısıyla şehit aileleriyle bir araya gelen Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Harun Karacan, yalnızca bir gün değil her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını söyledi.

ETO Başkanı Harun Karacan, Babalar Günü dolayısıyla Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şubesi'ndeki şehit babaları ile bir araya geldi.

Milletin bugünkü huzurunu, bağımsızlığını, canını bile hiçe sayan kahramanlara borçlu olduğunu belirten Başkan Harun Karacan, “Geleceğe güvenle bakabilmemiz şehitlerimizin eseridir. Bizlere düşen ise bu eseri daha yükseklere taşımak, yüceltmektir. Bugün burada anlamlı bir gün vesilesiyle bir aradayız. Çünkü kahramanlarımızın babaları olarak gururun, saygı ve sevginin en yücesini hak ediyorsunuz. Sadece bir gün değil, her zaman gönlümüzün ve hayır dualarımızın sizlerle olduğunu bilmenizi isterim” şeklinde konuştu.

Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şubesi Genel Merkez Başkanı Taner Uran ve Eskişehir Şubesi Başkanı Ahmet Özaydın, Eskişehir Ticaret Odası’nın örnek bir davranış sergilediğini vurgulayarak, desteklerinden dolayı Başkan Karacan’a teşekkür ettiler.

ETO ŞEHİT BABALARI İLE BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2011 Cuma 15:49:01
Güncelleme :17 Haziran 2011 Cuma 17:28:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?