5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

ETSM korosuna Büyükşehir desteği

ETSM KOROSUNA BÜYÜKŞEHİR'DEN DESTEK

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir Türk Sanat Müziği Korosu'nun (ETSMK) bundan böyle belediyenin adı altında faaliyetlerini sürdüreceğini söyledi.

Eskişehir Türk Sanat Müziği Korosu'nun Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı'nda, şef Ata Sevin yönetiminde verdiği konsere, TRT sanatçılarından Ali Şenozan ile Ruhi Güçlüer konuk solist olarak katıldı. Eskişehirlilerin ilgi gösterdiği konser sonrası konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen "Sanatsever Eskişehirlilerin Türk musikisine gönül veren sanatçılarından oluşan Türk Sanat Müziği Korosu, bundan sonra Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu adı altında faaliyet gösterecek" dedi.

Eskişehir'in tiyatroları ve senfoni orkestraları ile bir sanat şehri olduğunu vurgulayan Başkan Büyükerşen, "Gönülden sevdiğim Türk sanat musikisinin bu topluluk sayesinde belediyemiz ve sanatsever kent halkının desteğiyle daha da geliştirileceğini umuyorum. Koromuzun sanatçılarını ve bu gece bizlerle olan TRT sanatçısı dostlarımızı kutluyorum" diye konuştu.

ETSM KOROSUNA BÜYÜKŞEHİR'DEN DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2010 Salı 16:55:02
Güncelleme :9 Şubat 2010 Salı 17:43:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?