4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Ev basıp cinayet işlediler!

Eskişehir’de evini basan grubun 8 yerinden bıçaklayıp sokağa attığı bir genç hayatını kaybederken, olayda 4 kişi de yaralandı.

Olay, 71 Evler Mahallesi Askerler Sokağı’nda bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki aile arasında “kadın” meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada, bir grup Turanlı ailesinin oturduğu evi bastı.

Mehmet Turanlı’yı (29) ikamet içinde 8 yerinden bıçaklayıp sokağa atan saldırganlar, gencin babası Ali Turanlı’yı (54) da feci şekilde dövüp, evden dışarıya çıkardı. Kavgada, Mehmet Turanlı’nın darp edilen kardeşi Nuray Turanlı (25) ile elinden bıçaklanan annesi Sevim Turanlı (53) ve komşusu O.Ç. (29) de kolundan bıçakla yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla ve yakınlarının yardımıyla Eskişehir Devlet ile Yunus Emre Devlet hastanelerine kaldırıldı. Sağlık durumu ciddi olan Mehmet Turanlı, ilk tedavisi Eskişehir Devlet Hastanesi’nde yapıldıktan sonra ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Ameliyata alınan Turanlı, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hastanede tedavileri yapıldıktan sonra eşi ve kızı ile birlikte taburcu edilen ve olayda oğlunu kaybeden acılı baba Ali Turanlı, 6-7 kişinin zorla evlerine girip kendilerine saldırdıklarını ve bir kişinin elinde balta olduğunu söyledi. Bu arada, hastanede tedavisi süren olayın şüphelilerden O.Ç.’nin ise, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kavgaya karışan tarafları gözaltına alan polis ekipleri, olayla alakalı soruşturmayı sürdürüyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 09:16:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?