5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Eve dönsün diye çatıya çıkmıştı!

BABASI, ANNESİ İLE DAYISINI GÖZLERİNİN ÖNÜNDE ÖLDÜRDÜ

Eskişehir'de, babasının annesi ile dayısını öldürdüğü olayda yaralanan 2 yaşındaki kız çocuğu taburcu oldu. Hastanede gözlerini açan katil zanlısının ise suçunu itiraf ettiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Yeşiltepe Mahallesi Erhan Sokağı'nda dün 2 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin de yaralandığı olayın ardından dram çıktı. Katil zanlısı M.B.'nin (30), yaklaşık 2 ay önce dövdüğü eşinin kadın sığınma evine yerleştirilmesi üzerine Bahçelievler Mahallesi'nde 5 katlı bir binanın çatısına çıktığı, olay yerine kucağında 2 yaşındaki kızı S.B. ile birlikte getirilen Mediha B.'nin (19) kendisini affetmesi üzerine intihardan vazgeçtiği ortaya çıktı. M.B.'nin, geçen süre zarfında şiddet uygulamaya devam ettiği öne sürülen eşi Mediha B.'nin kendisinden ayrılıp ağabeyinin evine yerleşmesi ve kendisine boşanma davası açması üzerine çılgına döndüğü, bahse konu adreste kayınbiraderi İsmail S. (29) ile eşini bıçaklayarak öldürdüğü, 2 yaşındaki kızı S.B.'yi de kolundan yaraladığı iddia edildi.

Cenazeleri otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna gönderilen İsmail S.'nin olay yerinde, kız kardeşi Mediha B.'nin ise yardım istemek için gittiği komşusu Bülent Ş.'ye ait evde hayatını kaybettiği açıklandı.

GÖZLERİNİ AÇTI, SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Gözleri önünde annesi ve dayısı babası tarafından öldürülen S.B., hastanede tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edildi. Olay sonrası ağır yaralı olarak kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan katil zanlısı M.B.'nin ise gözlerini açtığı, sağlık durumunun iyiye gittiği ve polise suçunu itiraf ettiği öğrenildi. Olaydan bir süre önce ağabeyini de yaraladığı iddiasıyla tutuklanıp bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edildiği belirtilen M.B.'nin nasıl yaralandığının henüz netlik kazanmadığı bildirildi.

Olaydan geriye ise, öldürülen Mediha B.'nin 6 Haziran günü intihar amacıyla çatıya çıkan eşini vazgeçirmek için kucağında kızıyla gelirken kaydedilen görüntüleri kaldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

BABASI, ANNESİ İLE DAYISINI GÖZLERİNİN ÖNÜNDE ÖLDÜRDÜ
BABASI, ANNESİ İLE DAYISINI GÖZLERİNİN ÖNÜNDE ÖLDÜRDÜ
BABASI, ANNESİ İLE DAYISINI GÖZLERİNİN ÖNÜNDE ÖLDÜRDÜ
BABASI, ANNESİ İLE DAYISINI GÖZLERİNİN ÖNÜNDE ÖLDÜRDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2010 Pazartesi 15:37:03
Güncelleme :2 Ağustos 2010 Pazartesi 16:45:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?