4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Evlattan yürek yakan feryat

KAZADA ÖLEN BABAYA GÖZYAŞI

Eskişehir'de otobüs ile minibüsün çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Bir kadının babasının hayatını kaybettiği minibüsün başında, "Canım babam neredesin? Canım babama ne olmuş böyle?" diye feryat etmesi yürekleri dağladı.

Edinilen bilgiye göre Hüseyin E. (40) idaresindeki 26 RK 458 plakalı belediye otobüsü ile Halil Uygun (59) idaresindeki 26 NZ 051 plakalı minibüs, Uluönder Mahallesi Fahrettin Altay Caddesi'nde çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan otobüs bir sitenin bahçe duvarına, minibüs de kaldırıma çıkarak durabildi. Kazada, minibüs sürücüsü Halil Uygun olay yerinde öldü. Otobüste yolcu olarak bulunan Güzin Nişancı (18), Selma Cebeci (36) ve Setenay Bor (14) da hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, 112

ambulansıyla kaldırıldıkları Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Bu arada, kazada ölen Uygun'un çalan cep telefonu görevliler tarafından açıldı. Maktulü telefonla arayan kişinin kızı olduğu anlaşıldı. Telefonla babasının kaza yaptığını öğrenen kadın, bir süre sonra olay mahalline geldi. Babasının ölüm haberiyle yıkılan ve sinir krizleri geçiren kadın, "Canım babam neredesin? Canım babama ne olmuş böyle?" diye feryat etti. Fenalık geçiren kadın, olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye götürüldü.

Kaza mahallindeki incelemenin tamamlanmasının ardından, Uygun'un cenazesi otopsi yapılmak üzere Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna gönderildi. Kazayla ilgili inceleme sürdürülüyor.

KAZADA ÖLEN BABAYA GÖZYAŞI
KAZADA ÖLEN BABAYA GÖZYAŞI
KAZADA ÖLEN BABAYA GÖZYAŞI
KAZADA ÖLEN BABAYA GÖZYAŞI
KAZADA ÖLEN BABAYA GÖZYAŞI
KAZADA ÖLEN BABAYA GÖZYAŞI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2009 Pazartesi 15:57:01
Güncelleme :7 Aralık 2009 Pazartesi 18:32:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?