3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

Eymen'den hala haber yok

6 YIL ÖNCE KAYBOLAN EYMEN'DEN HALA HABER YOK

Eskişehir'de yaklaşık 6 yıl önce sokakta oynarken 4 yaşındayken kaybolan Eymen Uslu'nun fotoğrafı bilgisayar ortamında geliştirilirek 9 yaşındaki haline dönüştürüldü.

Acılı baba Önder Uslu yaptığı açıklamada, oğlu Eymen'in 20 gün sonra 11 yaşında, 2 ay sonrada kaybolmasının 6. yılını dolduracağını belirterek, "Oğlumun yüz fotoğrafı TBMM kayıpları araştırma komisyonun tavsiyesi ile resmi makamlarca hazırlandı.

Kayıp olduğu günden itibaren hiç bir sonuç elde edilememiş, her türlü ihtimal, ihbar ve senaryolar araştırılıp en ince noktaya kadar incelenmesine rağmen bulunamamıştır. Eymen'in kaybolması üzerine nice büyük sözler verilmiş, hatta üzerimize suçlamalar ve ithamlar atılmış, ama gelinen noktada hepsi boş çıkmıştır. Onlar için geldi geçti ama bizim acımıza bile saygı duymadılar. Kendileri bizim yerimize koyup biraz düşünselerdi o sözleri söylemezlerdi. Şimdi eminim utanıyorlardır?" dedi. Eymen'in kaybolmasından bugüne kadar gelinen noktada bize sadece sabretmek kaldı. Biz ümidimizi Allah'a bağladık. Sadece ondan istiyoruz. Bizlerin tek sahibi Yüce Allah'a Eymen'i de bize bağışlayacağını ümit ediyoruz ve o günü sabırla bekliyoruz. Bugüne kadar bizlerden maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen halkımıza ve resmi makamlara sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz" diye konuştu.

6 YIL ÖNCE KAYBOLAN EYMEN'DEN HALA HABER YOK
6 YIL ÖNCE KAYBOLAN EYMEN'DEN HALA HABER YOK
6 YIL ÖNCE KAYBOLAN EYMEN'DEN HALA HABER YOK
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2011 Cuma 17:57:01
Güncelleme :18 Mart 2011 Cuma 17:57:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
YILMAZ IP: 78.160.14.xxx Tarih : 27.03.2011 19:45:12

 KAYSERİ OLAYINI ÇÖZEN POLİS EKİBİ BU ÇOÇUĞUN MESELESİ ÇÖZEBİLİR ŞEHİR BÜYÜK, OLAY GÜNÜ ÇOK ESKİ , AMA  EKİP BECERİKLİ HA GAYRET