3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

Faciaya ramak kala...

Eskişehir'de, üç katlı bir binanın dışındaki doğalgaz servis kutusunun alev alması neticesinde çıkan yangında facianın eşiğinden dönüldü.

Edinilen bilgiye göre, Uluönder Mahallesi Fahrettin Altay Caddesi'nde zemin katında ekmek fırını bulunan üç katlı bir evin dış kısmında bulunan doğalgaz servis kutusu, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı alev aldı.

Alevler, binanın ikinci katındaki elektrik tellerine kadar ulaştı. İhbar üzerine, olay yerine çok sayıda itfaiye, polis, ESGAZ ve 112 ekipleri sevk edildi. Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerince söndürülen yangında, maddi hasar meydana geldi. Olay yerine gelen ESGAZ ekipleri, doğalgazı kestikten sonra çalışma başlattı. Binanın zemin katında faaliyet gösteren ekmek fırınından dışarıya atılan sönmemiş odunların yangına sebeyet verdiği iddia ediliyor.

Büyük korku yaşayan ve duydukları gürültü üzerine evlerinden dışarıyla çıkan vatandaşlar, "Birden bir şey alev aldı. Bize göre kendiliğinden çıkabilecek bir şey değil. İtfaiyeyi aradık. Biraz gecikilseydi patlama ve daha kötü sonuçlar olabilirdi. Elektrik telleri, binanın ikinci katına kadar alev aldı" dedi.

Maddi hasarın meydana geldiği yangınla alakalı inceleme devam ediyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2009 Pazartesi 11:46:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?