5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Feci kaza: 4 ölü, 13 yaralı

MİNİBÜS KAMYONA ARKADAN ÇARPTI: 3 ÖLÜ, 13 YARALI

Eskişehir'de, düğünden dönenleri taşıyan minibüsün park halindeki kamyona arkadan çarpması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Eskişehir-Bursa karayolunun 17. kilometresinde meydana gelen kazada, sürücüsü henüz tespit edilemeyen 16 HN 361 plakalı minibüs, yol kenarında park halinde duran 26 AD 143 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada, minibüste bulunan ve kimlikleri henüz belirlenemeyen 3 kişi olay yerinde, bir kişi de hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Yaralanan 13 kişi ise, kaza mahalline sevk edilen ambulanslarla muhtelif hastanelere kaldırıldı. Kazada yaralanan ve ölenlerin Konya'nın Akşehir ilçesinde bir düğün merasimine katıldıktan sonra Bursa'ya döndükleri öğrenildi.

Bu arada, kaza sebebiyle uzun süre ulaşıma kapanan karayolunda uzun araç konvoyları oluştu. Bir sürücü, yolda kaza yapan minibüs sürüsünün kendisini solladığını belirterek, "Karayolu trafiğe kapanınca kaza olduğunu öğrendim. Kaza yerine geldiğimde ise, yolda beni sollayan minibüsün kamyona arkadan çarptığını gördüm" dedi.

Bir başka vatandaş ise, kamyon şoförünün mazotu bittiği için aracını karayolu kenarına park ettiği iddiasında bulundu.

Kazayla ilgili inceleme sürdürülüyor.
 

MİNİBÜS KAMYONA ARKADAN ÇARPTI: 3 ÖLÜ, 13 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2010 Salı 23:21:05
Güncelleme :21 Temmuz 2010 Çarşamba 09:43:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?