6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Fuhuşa Kandil süprizi

Eskişehir'de polisin düzenlediği 'Alo Taksi' adlı operasyonda para karşılığında fuhuş yaptıkları bildirilen 3'ü üniversite öğrencisi 22 kadın ile 5 erkek gözaltına alındı.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerin fuhuşla mücadele kapsamında 35 gündür yürüttüğü çalışmalar kapsamında 'Alo Taksi' adıyla operesyon düzenlendi. Operasyonda para karşılığında erkeklerle fuhuş yaptıkları iddiasıyla, aralarında Anadolu ve Osmangazi üniversitelerinde okuyan 3 öğrencinin de bulunduğu 22 kadın ile bu kadınları fuhuşa teşvik eden 43 yaşındaki M.S.S. adlı taksi şoförü ile 48 yaşındaki T.T. ve kadınlarla para karşılığında ilişkiye giren 3 erkek yakalandı.

Gözaltına alınan kadınlar arasında 16 yaşında bir kişi, 2 kızkardeş ve bir de hamile kadının bulunduğu belirtildi. Erkek müşterilerin, zanlılardan taksi şoförü M.S.S. ve T.T.'ye telefon ederek kadınlarla ilişkiye girmek için pazarlık yaptıkları, bu 2 kişinin de araçlarıyla anlaştıkları erkekleri kadınların evlerine götürdükleri kaydedildi.

Mevlit Kandili akşamı yapılan operasyonda gözaltına alınan 22'si kadın toplam 27 kişinin evlerinde yapılan aramalarda, esrar maddesi içiminde kullanılan çarşaf tabir edilen sigara kağıtları ile sigara paketi içerisinde 30 gram kenevir tohumu ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri gözaltına alınan zanlıların sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edileceklerini bildirdi

Milliyet
Yayın Tarihi : 21 Mart 2008 Cuma 08:12:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?