4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Furkan bebek neden öldü?

ESKİŞEHİR'de, Nazan Kırlı ile nikahsız eşi Habin Bareket çiftinin Furkan adını verdikleri 52 günlük erkek bebek, evde henüz belirlenemeyen bir nedenle öldü. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay, dün saat 19.30 sıralarında Şarhöyük Mahallesi Neşecan Sokak'ta meydana geldi. Bebeği Furkan'ın beşiğinde nefes almakta zorlandığını fark eden 39 yaşındaki Nazan Kırlı, durumu 112 Acil Servis'e bildirdi. Eve gelen sağlık görevlilerinin ambulansla Eskişehir Doğum ve Çocuk hastalıkları Hastanesi'ne götürdükleri 52 günlük bebek yolda öldü.

Anne Nazan Kırlı, birlikte yaşadığı Habin Bareket'ten hamile kalıp Furkan adını verdikleri bir erkek bebek dünyaya getirdiğini söyledi. Habin Bereket ile evli olmadıkları için oğluna nüfus cüzdanı çıkartamadığını belirten Nazan Kırlı olayla ilgili olarak polise verdiği ifadesinde, “Akşam saatlerinde küçük yaştaki yeğenim bize gelmişti. Odaya bebeğin yanına girer girmez bana oğlumun buzgibi soğuk olduğunu söyledi. Hemen ben de bebeğimin yanına gittim. Gerçekten oğlum buz gibiydi ve nefes almakta zorlanıyordu. 112'yi arayıp yardım istedim. Daha sonra bebeğimin öldüğünü öğrendim” dedi.

Bebeğin ölüm nedeni, yapılacak otopsiden sonra belirlenecek

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2009 Pazartesi 12:58:13
Güncelleme :12 Ocak 2009 Pazartesi 13:10:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?