5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Galatasaraylı Aydın Eskişehirspor'da

GALATASARAYLI AYDIN YILMAZ ESKİŞEHİRSPOR'DA

Galatasaraylı Aydın Yılmaz, Eskişehirspor ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Aydın Yılmaz'ın imza töreninde konuşan Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Aydın Yılmaz ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladıklarını ifade ederek, "Geçen yıldan bu yana kadromuzda görmek istediğimiz Türkiye Ümit Milli takımımızın da çok önemli oyuncusu, Türkiye'nin güzide kulüplerinden Galatasaray'da forma giyen Aydın Yılmaz'ı, 3.5 yıllığına Eskişehirsporlu yaptık. Çok önemli transfer teklifleri alırsa göndeririz. Onun dışında 3.5 yıl birlikte olacağız. Kendisi de Eskişehirspor'a gelmeyi çok istedi. 6-7

kulübün de peşinden koştuğu, kadrosuna katmak istediği Aydın arkadaşımız ise, kulübümüze tercih etti" dedi.

Aydın'ın transferinde Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat başta olmak üzere emeği geçen tüm yöneticilere teşekkür eden Ünal, önemli bir oyuncu olan, Ümit Milli Takımı'nın da kaptanlığını yapan ve Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanan Ermenistan maçında gol de attığını hatırlattığı Aydın'ın Eskişehir sahasına yabancı olmadığını sözlerine ekledi.

Kırmızı-siyahlı formayla kendisini Eskişehirsporlu yapan 3.5 yıllık sözleşmeyi imzalayan Aydın Yılmaz ise, "Ben de sezon başından beri gelmek istediğim Eskişehirspor Kulübü'ne geldim. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Büyük, taraftarı büyük bir camiaya geldim. Benim için yeni bir başlangıç olacak. En yüksek performansa ulaşacağım. Transferimin Eskişehirspor'a ve bana hayırlı olacağına inanıyorum" diye konuştu.

GALATASARAYLI AYDIN YILMAZ ESKİŞEHİRSPOR'DA
İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2010 Salı 18:58:02
Güncelleme :2 Şubat 2010 Salı 23:41:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?