6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Garip kundaklama girişimi

Eskişehir'de park halindeki bir otomobil, üzerine konserve kutusuyla köz dökülerek kundaklanmak istendi. Polis, olayın faillerinin kaçarken yere attıkları tenekedeki parmak izinin kar yağışı nedeniyle kaybolmaması için şemsiyeyle tedbir aldı.


Alınan bilgiye göre, 71 Evler Mahallesi Nişancı Sokağı'nda meydana gelen olayda, Ali Can adlı şahsa ait park halindeki 26 KS 322 plakalı otomobilin üzerine, yanlarında getirdikleri konserve kutusu içindeki kömür közünü döken kimliği meçhul kişi ya da kişiler, daha sonra kaçtı. Aracın üzerindeki ateşi fark eden çocuklar, otomobil sahibine haber verdi. Vatandaşların ihbarıyla çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi. Polisler, olayın ardından yere atılan konserve kutusundaki parmak izinin yoğun kar
yağışı sebebiyle yok olmaması için şemsiyeyle tedbir aldı. Araçta küçük çaplı maddi hasar meydana gelirken, olayın husumetten kaynaklanmış olabileceği bildirildi.


Bu arada, bahse konu yere gelerek inceleme yapan İl Emniyet Müdürü Savaş Yücel, aracın sahibinin eşi Hanım Can'a, olayın fail ya da faillerini tespit ederek yakalayacaklarının sözünü verdi. Konserve kutusuna el koyan Olay Yeri İnceleme ekipleri, araç üzerinde parmak izi incelemesi yaptı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2008 Çarşamba 00:46:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?