6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Gaspçı sevgililer yakalandılar

Eskişehir'de iki ayrı gasp olayının zanlısı olarak aranan sevgililer, sokak ortasında bir bayanı darp edip kolundaki bilezikleri zorla almak isteyince yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi Otopark Sokağı'nda kavga olduğu ihbarı üzerine bahse konu yere giden polis ekipleri, Figen İ. (48) adlı kadını darp ederek kolundaki bilezikleri zorla almaya çalıştığı iddia edilen Ö.K.'yi (25) yakaladı.

Olay yerinden kaçan Ö.K.'nın suç ortağı ve sevgilisi olduğu ileri sürülen S.M. (19) adlı bayan da, polisler tarafından bir süre sonra yakalandı. Hafif yaralanan Figen İ. ise, Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

6 Şubat'ta Arifiye Mahallesi'ndeki Demet Apartmanı, 15 Şubat'ta Sivrihisar Caddesi'nde bulunan Meltem Apartmanı'nda asansörde toplam 5 bin 300 YTL değerindeki 6 altın bilezik ile 2 yüzüğü gasp edilen Lütfiye O. ile Nursel A.'nın da, yakalanan şüphelileri teşhis ettikleri bildirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Ö.K. ile S.M., "iki ayrı gasp, darp etmek suretiyle gaspa teşebbüs ve tehdit" suçlarından adliyeye sevk edildi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Şubat 2008 Cuma 16:17:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?