3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

Gaspçıların elinden yalınayak kurtuldu

Eskişehir'de bir üniversite öğrencisi, kendisini zorla bir eve götürüp parasını ve cep telefonunu gasp ettiklerini öne sürdüğü 2 kişinin elinden yalın ayak kaçıp polise sığındı.

Ekipler, gencin şikayeti üzerine düzenledikleri operasyonla şüphelileri yakaladı.

Edinilen bilgiye göre dün gece saatlerinde bir yakınının evinden dönen Anadolu Üniversitesi öğrencisi K.D. (22), Dede Mahallesi İmamzade Sokağı'ndan geçerken yanına yaklaşan tanımadığı iki kişi tarafından bir eve götürüldü.

Söz konusu evde başında içki şişesi kırılarak darp edilen K.D., şüphelilerden birinin içki almak için evden çıktığı sırada ayakkabılarını olay yerinde bırakıp kaçarak yakındaki İl Emniyet Müdürlüğü Aksu hizmet binasına gitti.

Üniversiteli genç, polislere 20 TL parasının ve cep telefonunun 2 kişi tarafından gasp edildiğini iddia etti. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, K.D.'nin verdiği ifade doğrultusunda şüpheliler E.D. (19) ile M.C.'yi (27) düzenlenen operasyonla yakaladı.

Gözaltına alınan şüphelilerin, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından, "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, kasten yaralama, ölümle tehdit ve gasp" suçlarını işledikleri iddiasıyla adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2009 Cumartesi 15:46:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?