3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

Gazeteciler fotoğraflarını sergiliyor

Eskişehir'de, Haber Fotoğrafları Sergisi'nin 4'üncüsü açıldı.

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Sanat Galerisi'nde açılan ve 25 gazetecinin 90 fotoğrafının yer aldığı serginin aılışına, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Fazıl Tekin, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Abdülkadir Adar, İl Müftüsü Ahmet Akın, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Nurettin Kotuk, Orman Bölge Müdürü Mahmut Aydın, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tepebaşı İlçe Başkanı Ahmet Sivri, ETO Başkanı Harun Karacan, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı İlker Özokçu, Kadın Girişimciler Kurul Başkanı Rukizan Sızanlı, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

Serginin açılışında konuşan Rektör Tekin, serginin gazetecilerin bir yıl boyunca verdikleri emeğin karşılığı olduğunu belirterek, serginin gelenek haline getirilmesinin mutluluk verici olduğunu söyledi. Prof. Dr. Fazıl Tekin, "Basınımızın son dönemlerdeki gelişmesi, mutluluk verici. Serginin gerçekleştirilmesinde emeği geçenleri kutluyorum ve tebrik ediyorum" dedi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç da, Eskişehir basınının ülke basınında farklı bir yer tuttuğunu ifade ederek, sergiyi düşünüp izlenime sunanlara teşekkür etti.
7 Eylül'e kadar açık kalacak olan ve büyük ilgi gören sergide, Eskişehirspor'un Süper Lig'e çıkmasından, siyasilerin ve bürokratların enstantanelerine, kentte düzenlenen şenlik ve festivallerden oluşan renkli fotoğraf kareleri bulunuyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2009 Pazartesi 15:26:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?