5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Geleceğin futbolcuları yetişiyor

BELEDİYE GELECEĞİN FUTBOLCULARINI YETİŞTİRİYOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ile Kent Konseyi, bu sene üçüncüsünü düzenlediği yaz futbol okulu ile çocukların boş zamanlarını spor yaparak geçirmelerini sağlarken, geleceğin futbolcularının yetiştirilmesine de katkıda bulunuyor.

Amatör spora ve sporcuya desteğini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği Yaz Futbol Okulu’nda 100’den fazla çocuğa futbol eğitimi veriyor. ESKİ Genel Müdürlüğü ESKİspor bünyesinde yürütülen çalışmalarla 8-13 yaş grubu çocuklar, geleceğin profesyonel futbolcuları olmak için ter döküyor. Büyükşehir Belediyesi Futbol Yaz Okulu’nun açılışına katılan Kent Konseyi Başkanı Kazım Kurt, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Jale Nur Süllü ve ESKİ Gençlik Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hüdai Doğu, minik sporculara forma dağıttı. Büyükşehir Belediyesi olarak çocukların eğitimine yönelik önemli sosyal projeler gerçekleştirdiklerini ve bu çerçevede üç yıldır futbol yaz okulunu düzenlediklerini belirten Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Jale Nur Süllü, "Bir taraftan eğitim merkezlerimizde yaz okulları düzenleyerek ilköğretim çağındaki çocukların yaz tatillerini en verimli şekilde geçirmelerini sağlarken, diğer yandan da futbol okulumuz ile 8-13 yaş arası çocuklarımıza futbol eğitimi veriyoruz. Böylece çocuklarımızın hem fiziksel hem de ruhsal gelişimlerine katkı sağlıyoruz. Eskişehir Kent Konseyi’nin işbirliği ile gerçekleştirdiğimiz futbol yaz okuluna katılan çocukların spor malzemelerini karşılayan Espark Alışveriş Merkezi'nin değerli yöneticilerine de teşekkür ediyoruz. İleride bu çocukları, başta Eskişehirsporumuz olmak üzere profesyonel kulüplerde futbolcu olarak görmek en büyük isteğimizdir” dedi.

Kent Konseyi Başkanı Kazım Kurt de, Büyükşehir Belediyesi Futbol Yaz Okulu’nun açılışına katılarak çocuklara Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen adına başarılar diledi.

BELEDİYE GELECEĞİN FUTBOLCULARINI YETİŞTİRİYOR
BELEDİYE GELECEĞİN FUTBOLCULARINI YETİŞTİRİYOR
BELEDİYE GELECEĞİN FUTBOLCULARINI YETİŞTİRİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2010 Cuma 14:07:05
Güncelleme :16 Temmuz 2010 Cuma 15:51:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?