5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Genç kız ölüme atladı!

LİSE ÖĞRENCİSİNİN 7. KATTAN ATLAYIP İNTİHAR ETMESİ

Eskişehir'de 7. kattan atlayan lise öğrencisi genç kızın, ağabeyi tarafından anne ve babasıyla birlikte öldürülen en yakın arkadaşını olay günü evinde misafir edemediği için vicdan azabı duyduğu iddia edildi.

İddiaya göre, Yenidoğan Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Yunus Emre Lisesi son sınıf öğrencisi C.Ö. (17), girdiği bunalım neticesinde kaldığı 10 katlı apartmanın 7. katındaki dairenin balkonundan aşağıya atladı. Ağır yaralanan ve 112 ambulansıyla Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan C.Ö., müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Babasının İstanbul'da mide ameliyatı olması sebebiyle babaannesiyle kaldığı belirtilen C.Ö.'nün bıraktığı notta, "En kötü günlerimde yanımda kimse olmadı. Kendimi hep yalnız

hissettim. Beni affedin. Bu hayatı yaşayamadım, hayata tutunamadım. Herkesten özür diliyorum" diye yazdığı öğrenildi.

C.Ö.'nün bilgisayarında kayıtlı 'Dünyada ölümden başkası yalan' adlı şarkıyı dinledikten sonra aşağıya atladığı ve 21 Şubat'ta ağabeyi tarafından anne ve babasıyla birlikte boğularak öldürülen ve evleri ateşe verilen Melike Balaban'ın çok yakın arkadaşı olduğu, olay günü Melike'yi evlerine davet edemediği için vicdan azabı duyduğu ileri sürüldü. C.Ö.'nün evinin duvarında Melike Balaban'ın öldürülmesiyle ilgili yayımlanan gazete kupürlerinin asılı olduğu öne sürüldü.

Otopsinin ardından, C.Ö.'nün cenazesi ailesine teslim edildi. Genç kızın memleketi Ordu'da toprağa verileceği belirtildi.

Öte yandan, bir ay içinde lise öğrencisi Melike Balaban'ın öldürülmesi ve aynı okulun öğrencisi C.Ö.'nün intihar etmesi, Yunusemre Lisesi'ni yasa boğdu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

LİSE ÖĞRENCİSİNİN 7. KATTAN ATLAYIP İNTİHAR ETMESİ
LİSE ÖĞRENCİSİNİN 7. KATTAN ATLAYIP İNTİHAR ETMESİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2010 Cuma 13:15:01
Güncelleme :26 Mart 2010 Cuma 23:18:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
asiye aydın IP: 88.229.1.xxx Tarih : 6.06.2010 15:02:24

böyle bir vahşete sebeb olanlar utansın