6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Genç Tayfun'un okulunda yas

Eskişehir'de, 16 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden lise öğrencisi Tayfun Baran için okulunda tören düzenlendi.

Teyzesini hacca uğurlama töreninde kalp krizi geçirip hastaneye sevk edilirken hayatını kaybeden ve dün toprağa verilen Atatürk Endüstri Meslek Lisesi 11. sınıf öğrencisi Tayfun Baran için bugün okulunda tören düzenlendi. Okul bahçesinde organize edilen törene Tayfun Baran'ın babası Ertuğrul, annesi Filiz, kız kardeşi Merve Baran ile arkadaşları ve öğretmenleri katıldı.

Törende genç öğrencinin ailesi, arkadaşları ve öğretmenleri gözyaşlarına boğuldu. Arkadaşları ve öğretmenleri, yaptıkları konuşmalarda Tayfun Baran'ın çok başarı bir öğrenci olduğunu ve okulda çok sevildiğini belirterek üzüntülerini dile getirdi.

Okul Müdürü Sırrı Kabadayı ise Tayfun Baran'ın 60 yıllık tarihi bulunan okul adına şiir yazıp şarkı besteleyen ilk ve tek öğrenci olduğunu vurgulayarak, "Okulumuzun Teknik Lise 11. sınıf Motor Bölümü'nde okuyan öğrencimiz Tayfun Baran, çok çalışkan, dürüst, güvenilir, örnek bir öğrencimizdi. Tayfun, örnek davranışları ile sadece sınıf arkadaşlarının değil, tüm okul öğrencilerinin ve öğretmenlerinin çok sevdiği bir öğrencimizdi. Aramızdan erken yaşta ayrılırken hepimizi üzdü" dedi.

Duygusal anların yaşandığı tören, toplu halde dua edilmesiyle sona erdi. Bu arada, Tayfun Baran'ın sınıf arkadaşları, sırasına çiçeklerle süsledikleri fotoğrafını koydu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2008 Salı 18:37:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sinem özkan IP: 88.229.148.xxx Tarih : 11.11.2008 14:21:05

o herkesin sevdiği bir insandı.o benim dünyada tanıdığım en tatlı insanıydı.o benim dünyada sefdiğim tek insandı.o benim aşık olup sevdiğim insandı ama şimdi beni sevdiklerini ailesini bırakıp gitti ona kızamıyorum bizi bıraktığı için çünkü hala o -herkesin sevdiği,dünyanın en tatlı insanı ve benim hala aşık olup sevdiğim insan ''SENİ SEVİYORUM TAFOMMM''mekaın cennet olsun:::: =(=(=(=(=(